Laborator diesel autorizat Siemens-VDO pentru reconditionat injectoare si pompe de injectie, cu activitate in Romania din anul 1993.
Personalul nostru este specializat si autorizat de Siemens-VDO in diagnoza si reparatia sistemelor diesel.
Avem in dotare ultimile bancuri de testare si diagnosticare a injectoarelor si pompelor de injectie BOSCH, DENSO, DELPHI si SIEMENS-VDO.
Bancul de testare injectoare common rail BOSCH DCI700, cel mai nou banc autorizat de firma BOSCH.
Bancul de testare injectoare common rail HARTRIDGE SABRE EXPERT, cel mai nou banc autorizat pentru testarea injectoarelor BOSCH, DELPHI, DENSO si SIEMENS-VDO.
Bancul de testare injectoare common rail CARBON ZAPP CRU2r si bancul de testare CARBON ZAPP MTBR, bancuri autorizate de SIEMENS-VDO pentru testarea injectoarelor si pompelor de injectie.
Bancul de testare injectoare pompa duza BOSCH EUI/EUP, bancul de testare pompe de injectie VP44 si VP30, si testare pompe common rail pentru toate tipurile de sisteme de injectie diesel.
In laboratorul nostru diesel executam urmatoarele lucrari:
-verificat orice tip de injector mecanic sau common rail, diagnoza şi reparaţiile sistemelor de injecţie Delphi, Denso, Bosch, Siemens-VDO pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole şi industriale.
-reparaţii pompe de injecţie cu testare şi calibrare.
-reparaţii injectoare CR şi piezoelectrice cu testare şi calibrare.
-reparaţii injectoare, testarea, calibrarea şi codarea acestora.
-reparaţii injectoarelor pompa duza (EUP) pentru Volkswagen, Skoda, Audi.
-pentru fiecare injector se elibereaza o fisa de testare cu parametrii masurati de bancurile de testare.
Diagnosticarea şi testarea reperelor se fac conform planurilor de verificare ale producătorului Bosch, Delphi Denso sau Siemens-VDO.